Rebut Peluang Capai Kejayaan

 Rebut Peluang Capai Kejayaan


Berilah peluang pada diri anda untuk berjaya.KITA BOLEH BERI 1001 ALASAN UNTUK..GAGAL..Kita hanya perlu 1 saja SEBAB utk BERJAYA..Mari kita sama-sama merubah kehidupan kita bebas dari belenggu kewangan..Mulakan perniagaan bersama kami team NDLALA NETWORK.
Kami berikan peluang serta jalan...ANDA TENTUKAN..!!
Kami Menawarkan tawarkan PERNIAGAAN global...Perniagaan  yang di jalankan secara e-commerce atau home based business dengan sasaran pemasaran ialah global...TERBUKTI!! Perniagaan e-commerce sebegini telah melahirkan ramai  JUTAWAN di seluruh dunia dalam masa yang singkat. Lihat saja bagaimana Jeff Bezos membina empayar bernilai USD15 billion dalam masa 4 tahun sahaja melalui Amazon.com. Larry Page dengan Google, Jarry Yang dengan Yahoo! dan yang terbaru dan termuda Mark Zuckerberg dengan facebook. Semua mereka millionaire malahan billionaire melalui bisnes internet.Didalam semua peluang “buat duit”  yang ada di pasaran.Tidak ragu lagi, apabila ribuan manusia mendapat ribuan USD setap hari.Percayalah, ini bukan “just another new opportunity”, tetapi satu peluang yang membawa fenomena baru dalam alaf perniagaan masa kini..

Profail NDLaLa 

 

NDLALA dahulunya seorang penyanyi, pelakon, pengacara dan komposer yang dikenali ramai. Sepanjang penglibatan beliau dalam bidang muzik tempatan, banyak anugerah yang telah dimenangi dan beliau meniti puncak populariti sekitar tahun 80an dan 90an.Program keusahawanan yang beliau ceburi sejak 2006 telah membawa kejayaan kepada beliau dimana beliau telah mendapat pengiktirafan berikut ..
TAHUN 2006
1.Anugerah Penajaan ke-3 terbanyak
2.Dilantik sebagai Duta Produk Syarikat
3.Anugerah Penajaan Mobile Stokist ke-3 terbanyak
TAHUN 2007
1.Dinobatkan sebagai Millionaire Club Member (MCM)
TAHUN 2008
1.Dilantik sebagai Millionaire Executive Club (MEC)
2.Dilantik oleh Kementerian Pembangunan Usahawan 
    melalui Tekun Nasional sebagai rakan niaga strategik 
   (Program Melahirkan Usahawan Cemerlang) ..

N.D.Lala Network Peringkat Negeri Melaka telah dilancarkan oleh Ketua Menteri Melaka, YAB Datuk Seri Haji Mohd Ali Rustam pada 12 Julai 2009 “Software”, sistem & produk adalah ui2u dan N.D.Lala Network adalah salah satu kelompok eksklusif pemimpin ui2u. “E-DAGANG BERSAMA N.D.LALA” merupakan  MODUL unik ciptaan N.D.Lala sendiri (founder). Modul ini lahir dari idea kreatif serta praktikal dari beliau sendiri bagi membuka jalan serta peluang bagi mengubah hidup masyarakat.

Modul yang dipelopori oleh N.D.Lala ini merupakan suatu program gerak keusahawanan bersepadu yang mengabungkan komuniti selebriti dan anggota masyarakat sebagai usahawan e-dagang. Perniagaan ini terbuka dan sesuai dijalankan oleh sesiapa saja yang ingin berjaya tanpa mengira latar belakang samada secara fulltime atau partime.

Urustabil Sdn Bhd adalah ahli Persatuan Pengguna Islam Malaysia dengan nombor pendaftaran 0307081450. 
N.D. Lala Network / Urustabil Sdn Bhd telah dilantik sebagai Rakan Niaga Strategik TEKUN NASIONAL pada tahun 2008 dengan objektif untuk membantu kerajaan melahirkan lebih ramai usahawan. Dan kelebihan ini telah digunakan untuk menarik masyarakat menyertai
Uptrend2U.

 Perniagaan E-Dagang Jaminan Masa Depan Dan Keluarga

SEBAIK mendengar perkataan perniagaan MLM melalui E-Dagang, pasti terbayang habuan ribuan ringgit yang boleh dimanfaatkan. Namun hakikatnya, perniagaan ini lebih daripada itu kerana selain pelaburan jangka pendek dan panjang, ada yang turut menyifatkannya simpanan masa depan.

Mengimbau sejarah perniagaan berkonsepkan E Dagang di negara ini, industri ini telah  bertapak di negara ini sejak beberapa tahun dahulu.Ianya dilancarkan sebagai instrumen  modal perniagaan yang sederhana bagi meningkatkan taraf hidup dan penyertaan atau pemilikan ekuiti terutamanya Bumiputera.Masyarakat kini mula memahami dengan lebih mendalam lagi mengenai kebaikan perniagaan E dagang ini dan industri ini terus berkembang dengan pesatnya selaras permintaan semasa orang ramai yang kian menyedari kepentingan perniagaan melalui bisnes internet demi jaminan masa depan.

Dengan perkembangan sihat ini, pengetahuan masyarakat dalam perniagaan melalui internet  turut juga berkembang dan kaedah perniagaan ini menjadi semakin popular di kalangan masyarakat Malaysia.Masyarakat  kini sudah semakin bijak menilai jenis perniagaan yang sesuai untuk mereka, lebih-lebih lagi pihak kerajaan amat menggalakkannya supaya lebih banyak peluang perniagaan dibentuk bagi membaiki taraf ekonomi masyarakat malaysia. 

Perniagaan melalui konsep E dagang ini adalah antara alternatif perniagaan terbaik terutama apabila matlamat serta konsep perniagaan ini adalah bagi kegunaan jangka masa panjang.

Bersama kami Moving ConneXion Team@NDLala Network anda dapat bersama-sama ahli rakan perniagaan yang agresif dan bersemangat setiakawan. Anda tidak perlu mengetahui internet mahupun komputer kerana kami akan sentiasa bersama-sama membantu diantara satu sama lain kerana konsep kami adalah  MEMBANTU yang lain untuk berjaya dahulu untuk kita berjaya Dengan satu tujuan satu matlamat untuk menjadi USAHAWAN E-DAGANG YANG BERJAYA.

Fakta 
Siapa yang patut menyertai kami :

  • Mereka yang ingin memulakan perniagaan Internet dari rumah secara part time mahupun fulltime.
  • Suri rumah ,Pelajar-pelajar IPTS ,Graduan yang masih belum bekerja mahupun Golongan pesara yang ingin memulakan perniagaan sendiri.
  • Para peniaga mahupun Golongan profesional yang mahukan satu bentuk perniagaan yang berkonsepkan e-dagang ( e- commence ).
  • Keinginan mereka yang mahukan bentuk perniagaan hanya bermula dari rumah bersama keluarga anda.
  • Mereka yang mahukan asas perniagaan yang berbentuk E-Francais yang menggunakan internet ( sistem ‘E-Office’ ) sebagai platform didalam urusan perniagaan.
Asasnya sesiapa saja boleh bersama kami menjalankan perniagaan ini kerana tujuan serta matlamat kami adalah untuk menempa kejayaan bersama anda untuk perniagaan bersama.Tak kira tahap pengalaman anda dengan perniagaan, ataupun pengetahuan anda didalam perniagaan berbentuk e-dagang ini pasti kami akan bersama anda demi kejayaan bersama didalam perniagaan ini.

                                                    Moving ConneXion Team™ 

Info E-Dagang
Pencapaian yang kemuncak didalam perniagaan adalah melalui e-dagang..Ditakrifkan secara meluas e-dagang adalah metodologi perniagaan moden yang membahas keperluan organisasi, peniaga, dan pengguna untuk memotong kos sambil meningkatkan kualiti barangan dan dan perkhidmatan servis penghantaran. Lebih umum, e-dagang adalah berkaitan dengan pembelian dan penjualan maklumat, produk, dan perkhidmatan melalui rangkaian komputer saat ini dan di masa depan melalui salah satu daripada pelbagai rangkaian yang membentuk Raya Maklumat  (I-informasi).

Melakukan perniagaan online tidak lagi merupakan pilihan, tetapi sebuah keperluan mutlak bagi kejayaan didalam perniagaan anda. 

NDLala Network adalah satu jaringan dari perniagaan Uptrend2u™, sistem perniagaan e-dagang perangkaian yang utama di dunia.Pemasarannya adalah secara online sehingga anda tidak akan hanya mendapatkan kelainan, tetapi juga profesionalisme lengkap. Kempen-kempen internet cerdas pemasaran kami secara khusus direka untuk memenuhi keperluan pemasaran anda dan perniagaan anda memberikan keunggulan kompetitif yang luar biasa melalui internet. 

Perniagaan E-dagang bersama kami NDlala Network boleh dengan mudah mengintegrasikan strategi melalui teknologi tinggi untuk memenuhi segala macam keperluan untuk perniagaan anda. 

Pakej pemasaran disesuaikan kami memberikan setiap usaha kecil, menengah dan besar melakukan tanpa persiapan semua alasan yang baik untuk terus unggul dan berada di atas.

Apakah E-Dagang ??
 "Penggunaan rangkaian elektronik untuk pertukaran maklumat, produk, perkhidmatan dan bayaran untuk tujuan komersial dan komunikasi antara individu (pengguna) dan perniagaan menjadikan perdagangan elektronik adalah lebih komprehensif daripada sekadar membeli barangan dan perkhidmatan secara elektronik tetapi mengubah pasaran global dan kesannya dapat dirasai di seluruh aliran penuh perniagaan"

Faedah Utama Perniagaan Berteraskan E-Dagang !!

Masa tindak balas yang lebih baik dan Pantas serta penjimatan kos.

Penyebaran maklumat,berkomunikasi,membeli,menjual,membayar dan arahan pemeriksaan berlaku 24 jam sehari, 365 hari setahun.

Peningkatan pemasaran produk dan perkhidmatan pada kos yang lebih rendah dan lebih cepat.

Peningkatan kemudahan dan pilihan untuk pengguna membuat pembelian pada bila-bila masa serta di mana-mana sahaja melalui internet.

Perkhidmatan pelanggan yang lebih baik serta pantas melalui penggunaan media elektronik.

E-dagang telah menjadikan konsep perniagaan serta perkhidmatan yang lebih baik serta mudah untuk pengguna.


Langkah Keusahawanan 

Melalui pengalaman dan percubaan yang berterusan dalam dunia perniagaan ini, ia sedikit sebanyak menolong mengukuhkan seseorang dalam mengharungi dunia keusahawanan ini.

Seorang usahawan itu perlu melakukan beberapa kajian dan percubaan terhadap teknik perniagaan ini. Pengalaman-pengalaman lalu yang mereka perolehi secara sengaja atau tidak telah membantu seorang usahawan itu menjadi lebih peka dalam bidang yang mereka ceburi. Mereka juga telah bersedia melalui segala situasi yang mendatang dengan lebih yakin dan mencabar. Inilah rahsia yang menjadi amalan bagi seorang usahawan yang mempunyai jati diri yang kuat , hebat, lebih dinamik, unggul, berkeyakinan dan berkebolehan.

Lihatlah, dengan adanya kemahiran, ilmu pengetahuan, pemfokusan pada pelan rancangan perniagaan, strategi yang tersusun dan teratur, usaha yang gigih serta pengurusan yang betul adalah langkah awal sebelum menjadi seorang usahawan yang berjaya. Selain itu, sikap dedikasi dan tolerensi juga mempengaruhi peniaga agar lebih bersedia dalam mengharungi dunia perniagaan yang mencabar.

Faktor usia bukanlah perkara yang menjadi penghalang kepada usaha memartabatkan bidang keusahawanan ini. Kita seringkali menghadapi situasi begini, usia muda tunggu ke satu peringkat yang lebih dewasa dan usia peringkat umur atasan mengatakan bahawa memberi peluang kepada peringkat golongan muda untuk membuat perniagaan. Sikap tolak menolak yang tidak kena pada tempatnya ini telah memburukkan lagi situasi penglibatan individu dalam bidang keusahawanan. Mereka telah menyebabkan kemunduran dari segi pemikiran dan jika ia dibiarkan berterusan golongan ini akan terus tenggelam dan mengalami kekecewaan disebabkan tiada usaha mengubah diri memasuki bidang keusahawanan ini.


Golongan yang bijak pula tidak menunggu lama, mereka akan segera bertindak demi memajukan diri mereka ke hadapan. Mereka akan segera bangkit dan meneruskan usaha demi membina kejayaan.

Kejayaan yang diperolehi bukanlah datang secara bergolek tanpa ada usaha yang keras. Tetapi kejayaan adalah hasil usaha yang berterusan tanpa mengenal erti putus asa dalam mengharungi bidang keusahawanan ini. Usaha mereka yang yang tidak kenal erti jemu untuk bersaing dengan usahawan yang terlebih dahulu berjaya daripada mereka. Dengan adanya kerajinan dan ketekunan ini usahawan baru mampu menguasai pasaran tempatan mahupun global dengan mudah dan berkeyakinan. 


Untuk berjaya dalam bidang keusahawanan ini bukanlah pengalaman menjadi ukuran sebenar bagi memperolehi kejayaan, tetapi individu itu mestilah mempunyai sikap ghairah untuk berjaya dalam bidang yang diceburi dan mempunyai inisiatif diri supaya menjadi lebih tekun dalam usaha yang dilakukan.


                                            Moving ConneXion Team™